Oferujemy Państwu możliwość wynajmu dwóch rodzajów fontann czekoladowych ze względu na liczbę gości i ilość czekolady:
Obejmuje wynajem samej fontanny czekoladowej z belgijską czekoladą. Opcja bez obsługi wymaga kilku rzeczy, na które należy zwrócić uwagę. Odpowiedzialność za przygotowanie przystawek oraz za zorganizowanie osoby, która potrafi obsługiwać fontannę czekoladową i przez całą imprezę zajmie się jej otoczeniem spoczywa na Was.
Ponieważ nad prawidłową pracą fontanny czekoladowej trzeba nieustannie czuwać, do jej obsługi potrzebna jest wykwalifikowana osoba, która będzie potrafiła zareagować odpowiednio szybko w sytuacji kryzysowej – fontannę łatwo zapchać odłamkiem ciastka czy kawałkiem owocu. Należy upewnić się, że w restauracji, hotelu czy w innym miejscu, w którym organizujecie imprezę, jest np. kelner, który zostanie na czas całej imprezy (czyli 6 – 8 godzin) przydzielony tylko do obsługi fontanny. Należy również ustalić, czy restauracja dysponuje stolikiem, który na czas przyjęcia przeznaczony będzie tylko na fontannę oraz obrusem, który będzie pasował kolorystycznie do charakteru wnętrza i imprezy. Po Waszej stronie leży też przygotowanie, umycie, pokrojenie i podanie na paterach, misach, półmiskach dowolnie wybranych przystawek (aby wiedzieć, których przekąsek unikać, zajrzyj tu: Dodatki do czekolady).
W tej opcji zapewniamy wykwalifikowaną kadrę, która zajmie się fontanną, zadba o porządek i estetykę w jej otoczeniu przez całą imprezę. Nasi eksperci przygotują zestaw przekąsek, serwując je na pięknych półmiskach, dbając o świeżość i jakość produktów. Nasi pracownicy w razie konieczności pomogą gościom w samodzielnym przygotowywaniu przekąsek, w tworzeni czekoladowych szaszłyków i innych możliwych czekoladowych deserów. Zadbają nie tylko o zadowolenie gości, ale pozostawią Wam, organizatorom imprezy, miłe wspomnienia, zostawiając po sobie porządek.